Sportmassage

Sinds juni 2024 kan er bij ons in de studio gebruik worden gemaakt van sportmassage! Joanne mag zich, na een gedegen opleiding, nu officieel NGS-sportmasseur noemen. 

Sportmassage is geschikt voor iedereen (ook al doet de naam mogelijk anders vermoeden). Onder sportmassage wordt een complex van handgrepen verstaan, die worden toegepast op de blote huid. 


De massage kan zowel stimulerend als ontspannend worden gegeven. Een stimulerende massage vindt plaats voorafgaand aan de sportactiviteit, en heeft als doel de doorbloeding in de spieren al zoveel mogelijk op gang te brengen. De massage maakt dan onderdeel uit van de warming-up. 

Een ontspannende massage heeft als doel om de doorbloeding te verhogen, de spierspanning te verlagen en de afvoer van afvalstoffen te stimuleren. Het herstel van de spieren wordt hiermee bevorderd. Deze massage wordt gegeven na afloop van een sportactiviteit, direct of langere tijd na het sporten. Als jij een afspraak maakt voor een sportmassage, word je door Joanne ontvangen in onze sportstudio en gaan wij samen naar onze prettige en afgesloten massageruimte. Hier spreken we eerst door met welke vraag en/of klachten je komt, en stemmen we samen af hoe en welke lichaamsdelen er gemasseerd zullen worden. Vervolgens vindt de massage plaats, met een tijdsduur van dertig, zestig of negentig minuten. Na afloop drink je rustig nog even een glas water en sluiten wij de massage samen af. 


Kijk voor meer informatie over de tarieven onder het tabblad 'Tarieven'.