Coaching

Loop jij vast in het dagelijks leven? Ervaar je stress en als gevolg daarvan klachten? Zit je vast in patronen en lukt het niet om dit te doorbreken? Wil je niet alleen maar denken, maar ook voelen? Zoek jij naar meer balans in je leven? Wil jij mentaal sterker worden? 
Ook voor coaching kan je bij ons terecht! 

Een 1-op-1 coaching traject is altijd persoonlijk en op maat gemaakt. We gaan samen op zoek. Naar wie jij bent, waar je staat en wat je wil. We lopen met je mee, maar laten jou zelf tot inzichten komen. Zodat jij zelf beslissingen kan maken en verantwoordelijk bent voor jouw eigen groeiproces. 
We zetten verschillende methodieken in, waarbij doen en denken altijd door elkaar lopen. Bewustwording ontstaat door ervaring. 

Sinds januari 2023 is René bevoegd BOKS coach (Bewegen, Ontdekken, Koppelen, Stappen zetten). BOKS coaching© is een model waarbij vechtsport(elementen) methodisch wordt ingezet als leerinterventie.
Bij boks coaching wordt er contact gemaakt. Met jou, met de thema's die spelen in jouw leven en de blokkades die er kunnen zijn. Het doel is om je te raken en inzichten te geven, zonder jou te kwetsen. Leren en ontwikkelen is effectiever en sneller wanneer je ook direct ervaart. Dat betekent dus niet even lekker boksen en er dan over praten, maar we behandelen jouw thema's terwijl je beweegt. En het mooie van boksen is dat het zo expliciet en frontaal is, dat je direct ziet wat er echt aan de hand is (ook al zeg je misschien iets anders). Het lijf liegt niet. 

Wij bieden 1-op-1 coaching, maar ook in groepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan coaching van een team, waarbij we met elkaar onderzoeken welke dynamiek jullie team heeft. We gaan aan de slag met thema's zoals samenwerking, vertrouwen, feedback geven en ontvangen, delegeren, veiligheid. 

Soms is het nodig om nog dieper in te gaan op de thema's die bij jou of binnen een team naar voren komen. Wij bieden een unieke samenwerking met een psycholoog, waardoor we een op maat gemaakt programma van psychologische hulp en/of (boks) coaching kunnen bieden. 
Voor meer informatie, neem eens een kijkje op onze website: http://pr-fitsupport.nl